Nail art met je smartphone!

nail art nagels printer

In Amerika zijn ze bezig met een revolutie in nail art; de Nailbot. Een printer die vanaf je smartphone afbeeldingen direct op je nagel kan printen. Makkelijker kan het niet! 

nailbot printer nagels nail art

Hoe werkt het?

De Nailbot is een kleine printer waarmee je nail art op je nagels kunt printen. Via je telefoon! Je download straks een app, koppelt deze via Bluetooth aan de printer en je kunt aan de slag. Je kunt een afbeelding in de app kiezen, foto’s van je smartphone camera gebruiken, of een leuke foto van Facebook kiezen. Binnen 5 seconden worden ze geprint op je nagels! De cartridge kan zo’n 50.000 nagels voorzien van een mooie nail art. Daarmee kun je wel even vooruit dus!  Wil je weten hoe het printen precies werkt, kijk dan even het onderstaande filmpje.

Crowdfunding

De organisatie die de Nailbot aan het ontwikkelen is, Preemadonna, heeft een crowdfunding opgezet om de productie en ontwikkeling van de Nailbot te kunnen financieren. Vrij vertaald betekend crowdfunding: investering door de massa. Je zou het dus zo kunnen zien dat een groep mensen die vertrouwen heeft in het product geld (vaak een kleine hoeveelheid per persoon) steekt in een concept, in dit geval dus in de Nailbot.

Nog even geduld

Inmiddels heeft Preemadonna voldoende geld bij elkaar verzameld om de Nailbot in productie te laten gaan. Maar we moeten nog wel even geduld hebben want de smartphone nagelprinter in zal naar verwachting pas in oktoberr 2016 volledig beschikbaar zijn. Het apparaatje gaat waarschijnlijk 199 dollar kosten. Meer informatie over de productie vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *