Nageltrends winter 2015

trends_winter_2015_nagels

We kunnen er niet meer onderuit; de zomerse dagen zijn nu echt voorbij. En als jij straks bij de openhaard kruipt met je handen om een mok een warme chocolademelk, dan wil je natuurlijk wel dat je nagels bij het seizoen en de laatste trends passen. Maar wat zijn de trends voor je nagels deze winter?

nagellak_mat_grijs_nagels_trends_winter

50 shades of grey

Sinds Mr. Grey in ons leven is, is grijs hotter dan ooit! Je ziet het deze winter in allerlei tinten voorbij komen; bruin/grijs, blauw/grijs, paars/grijs. En wat makkelijk is: grijs past overal bij.

Koele winter

De trendkleuren hebben deze winter vaak een koele ondertoon. De grijs-bruine taupekleur mag nog steeds (al neigt de kleur deze winter wat meer naar grijs dan naar bruin), maar ik heb ook al heel veel mooie donkerblauwe en dieppaarse kleuren gezien. Maar ook donkerrood is een blijvertje, zeker de bordeaux-tinten.

nagels donkerblauw
Mat afgewerkte nagels. Foto: Spector’s nails

Matte afwerking

Deze winter zien we gelakte nagels die mat afgewerkt zijn, wat een hele sjieke look geeft. Het matte effect wordt gecreëerd met een matte top coat. Hiermee kun je dus elke nagellak die je in huis hebt mat afwerken.

Amandelvorm = hot

Ook de vorm van de nagel is afhankelijk van mode. De lange stilettonagels zie je bijna niet meer, maar in plaats daarvan zie je wel veel amandelvormige nagels. Vaak gelakt in een mooie nude tint. Heel sexy, chic en elegant.

amandel nagels nude

Back to basic

Naast de amandelvormige nagels (die meestal toch wat langer zijn), gaan we dit seizoen ook weer back to basic. De french manicure (van die witte randjes) zie je nog wel, maar deze trend wordt langzaamaan ingehaald door de volledig gelakte nagels.  Mooi, kort en rond gevijld met een mooie glanzende topcoat.

caption_nagellak_trends
Mijn eigen nagels in de kleur ‘Am I right, or am I right’ van Caption.

Wat is jouw favoriete nageltrend?

Dit zijn de trends voor het komend seizoen volgens de catwalk en trendwatchers. Maar uiteraard speelt ook je eigen smaak een grote rol. Dus jouw eigen trend bepaal jij? En ik zou het heel leuk vinden als je die met ons hieronder zou willen delen. Dus laat je reactie achter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *