Nagellak kleuren zomer 2016

nagellak kleuren trends babyblauw babyroze

De zomer staat voor de deur. Kijk mee naar wat helemaal hot & happening op je nagels is voor dit seizoen. Welke nagellak kleuren zijn de trend? En welke nagellak kleuren moet je dus zeker aanschaffen om er hip bij te lopen deze zomer?

Welke nagellak kleuren zijn hip deze zomer?

Het kleurinstituut Pantone (doet voorspellingen op kleurgebied en ontwikkeld kleurenpaletten) heeft de kleuren babyroze en babyblauw uitgeroepen tot de kleuren van het jaar 2016. Het is het eerste jaar dat Pantone 2 kleuren uitkiest (normaal gesproken is het er maar 1), blijkbaar konden ze dit jaar niet kiezen… Volgens Pantone geven deze kleuren de mindset van de bevolking weer. En het leuke is: deze kunnen we ook weer doorvertalen naar nagellak kleuren.

Roze

Roze is al heel lang de trend voor zomerse nagellak kleuren. En ook in 2016 komt deze kleur dus weer volop aan bod. Met name in de pastel variant: babyroze. Het leuke van deze lichte kleur roze is dat je deze kleur met heel veel andere kleuren kunt combineren. Combineer je ‘m bijvoorbeeld met grijs dan krijg je weer een heel stoer effect!

nagellak kleuren trends 2016

Blauw

Babyblauw is ook een kleur die we veel gaan zien deze zomer. Volgens Pantone staat deze kleur voor een licht, luchtig en relaxed gevoel in drukke tijden (misschien is het daarom een van mijn lievelingskleuren….). En het voordeel van deze kleur vind ik dat je er meteen hartstikke bruin door lijkt! Mooi meegenomen toch? :)

nagellak kleuren zomer 2016 babyblauw

Streep erdoor!

Naast de kleurenvoorspellingen van Pantone heb ik ook nog een aantal trends op nail art gebied voor je kunnen ontdekken. Want deze zomer zijn strepen helemaal hot! Waren het vorig jaar vooral ruiten, nu zijn het strepen. En als je dat combineert met de bovenstaande kleuren komen daar verrassende combinaties uit! Ik heb er een aantal voor je op een rijtje gezet:

nagels babyroze nagellak kleuren trends 2016

babyblauw strepen nagellak trends 2016strepen nagellak babyroze babyblauw nagellak trends 2016

nagellak strepen babyblauw babyroze

nagellak kleuren babyroze

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *