Welk karakter heb jij? Je vingers vertellen…

Ben jij een pittige tante, verlegen of juist heel zelfverzekerd? De lengte van je ring- en wijsvinger verraden het! Is je ringvinger langer dan je wijsvinger? Dan kun je praten als Brugman!

Is je ringvinger langer dan je wijsvinger?

Dan is het spreekwoord: ‘geen woorden, maar daden’ op jou wel van toepassing. Je bent een makkelijke prater en laat je niet snel klein krijgen. Vergeten de parkeermeter bij te vullen? Of net iets te laat op die ene belangrijke afspraak? Jij redt je eruit met een mooi verhaal. Let er wel op dat je geen spijt krijgt als je iets te pittig reageert in sommige situaties.

Is je ringvinger korter dan je wijsvinger?

Dan ben je vast en zeker een echte bemiddelaar. Hebben 2 van je vriendinnen woorden? Jij luistert naar allebei en zorgt dat het niet uit de hand loopt. En een familieruzie? Die los jij op! Je bent een allemansvriend, iedereen kan altijd bij je terecht. Maar toch laat je niet over je heen lopen. Als iemand te ver gaat krijgen ze de wind van voren!

Zijn je ring- en wijsvinger net zo lang?

Dan ben je waarschijnlijk zelfverzekerd en een echte planner. Je stelt jezelf doelen en wil deze dan ook zo snel mogelijk halen. Ondanks dat je hierbij graag alleen te werk gaat ben je niet introvert. Pas wel op dat je jezelf niet teveel oplegt. Soms is een stapje terug ook best wel eens goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *