Scrub maken voor mannen – DIY

Wil jij zelf een scrub maken voor je man, vriend, vader of broer zodat ze hun handen kunnen scrubben? Het ultieme recept om een stoere mannen scrub zelf te maken vind je hier! Gewoon omdat mannen ook kunnen scrubben en een zachte huid verdienen! Ook leuk om cadeau te doen!

Scrub maken voor stoere mannen!

Scrubben is echt niet alleen voor vrouwen. Zeker mannen die veel met hun handen werken kunnen vaak wel wat producten gebruiken om de handen weer een beetje toonbaar (en zacht!) te maken. En laten we eerlijk zijn dames, dat vinden wij toch ook veel fijner? Maar om mannen te laten scrubben kunnen we natuurlijk niet met een bloemig geurtje aankomen. Het mag wel wat stoerder. Daarom heb ik een hele leuke DIY voor je waarmee een je scrub zelf kunt maken met o.a. zeezout en koffie. Leuk om te geven als persoonlijk cadeau. Zomaar, of voor vaderdag! En het allerleukste is dat ze scrub ook kunnen gebruiken om het hele lichaam mee te scrubben.

Wat heb je nodig

  • 0,5 kopje grof zeezout
  • 0,5 kopje bruine suiker
  • 0,5 kopje koffiedik
  • 0,5 kopje kokosolie of olijfolie

Mixen en scrubben maar!

Alles in huis? Nu kan het scrub maken beginnen! Mix alle ingrediënten door elkaar en je scrub is klaar voor gebruik. Maak voor het scrubben de handen altijd een beetje vochtig. Daarna scrubben met zachte ronddraaiende bewegingen, de handen afspoelen en je man, vader, vriend, broer, collega heeft gegarandeerd zijdezachte handen!

Keep it safe!

Bewaar de zelfgemaakte scrub in een stoere weckpot met mooi etiket (met een korte gebruiksaanwijzing). Deze weckpot is erg leuk om je zelfgemaakte scrub in op te bergen bijvoorbeeld. Zo heb je een superleuk cadeau! En nu niet stiekem de scrub van je man pikken hè dames? ;)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *