Nationale Nagelstudio Battle – column Nail Design Magazine 4 – ’16

Nationale nagelstudio battle column Nail design magazine

Nationale Nagelstudio Battle – En de winnaar is…

Een tijdje terug kreeg ik een mailtje van Beautyspot.nl. Of ik jurylid wil zijn bij de Nationale Nagelstudio Battle. Daar hoefde ik niet lang over na te denken: natuurlijk wil ik dat! Wat een eer!

De afgelopen tijd hebben we (de organisatie en jury) de puntjes op de i gezet voor de wedstrijd. Het wedstrijdreglement is klaar en de prijzen zijn geregeld. Op 9 en 10 april worden op de beurs in Utrecht 2 winnaars gekozen op het gebied van acryl en 2 winnaars in de categorie gel polish.

En als je denkt dat je alleen als deelnemer stress hebt bij zo’n wedstrijd dan heb je het goed mis. Want ook als jurylid vind ik het heel spannend. Want hoe ga ik precies beoordelen en waar ga ik extra op letten? Het is toch de eerste keer dat ik dit doe. Natuurlijk gaat het om mooie salonnagels, maar deze moeten ook technisch in orde zijn. Want het winnen van een dergelijke wedstrijd kan een enorme boost voor je salon zijn.

Toen mijn salon afgelopen jaar 6e werd in de Beautysalon Top 100 kreeg ik heel veel lieve felicitaties, zowel van klanten als van (oud-)bekenden. Ik stond er toen echt van te kijken hoeveel aandacht er ineens was voor mijn salon. Veel mensen waren nieuwsgierig naar wat ik dan toch eigenlijk allemaal met beauty- en nagels deed. En als ik dan vertelde dat ik ook wel eens nagelcorrecties doe en probleemnagels behandel, dan hoorde ik vaak: ‘joh, dat dat ook allemaal kan. Ik dacht dat je er alleen maar nepnagels (grrr!) op plakte en er bloemetjes op tekende….’.

Dus als ik je een tip mag geven: doe eens een keer mee aan een wedstrijd. Het trekt nieuwsgierige klanten toch wat sneller over de streep om een bezoekje te brengen aan je salon en het geeft je de kans om je salon nog eens extra op kaart te zetten.

Een kijkje achter de schermen?

Tijdens de Nationale Nagelstudio Battle heb ik een vlog gemaakt waarin je een exclusief kijkje krijgt bij de wedstrijd, maar ook op de Beautyspot.nl Trade Edition beurs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *