Training Botanical Beauty: biologische huidverzorging (vlog)

training botanical beauty masker dode zee modder
Laatst was ik op een wel heel idyllische plek in Nederland: het landgoed van Botanical Beauty. Hier kreeg ik een training over de 100% natuurlijke en biologische producten voor huidverzorging die dit merk maakt. Ik neem je graag mee naar deze pracht van een lokatie in deze vlog!

Botanical Beauty: natuurlijk mooi!

Botanical Beauty maakt sinds 2009 producten voor huidverzorging die 100% natuurlijk en biologisch zijn. De producten helpen effectief bij het herstel van o.a. eczeem, psoriasis, kloven en acné. De producten kunnen op het gezicht worden gebruikt, maar zijn ook heel goed voor handen en voeten! Er zijn 5 geurlijnen: lavendel, roos, eucalyptus-mint-roosmarijn, calendula mandarijn en calendula rijstekiem.

Rijkdom uit de dode zee

Veel producten van Botanical Beauty zijn op basis van dode zee zout en biologische koud geperste oliën van 1e persing. Het dode zee zout zit boordevol mineralen (40 verschillende!) en is 7 keer krachtiger dan gewoon zeezout. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan deze vlog waarin ik je meeneem naar de trainingsruimte mét behandelruimte op de hooizolder!

Eetbare huidverzorging

En omdat de producten zo puur natuur zijn durft Botanical Beauty zelfs te zeggen : ‘wat je niet kunt eten moet je ook niet op je huid smeren.’ Sterker nog: ik heb er een cake geproefd waarin het rozenwater (wat normaal gesproken de PH-waarde van de huid neutraliseert) verwerkt zat. Wil je meer informatie over de huidverzorging van Botanical Beauty? Kijk dan hier. Het merk richt zich zowel op professionals als consumenten.

Smeer jij al natuurlijk?

Wat gebruiken jullie voor de verzorging van je huid? En let je erop of dit biologisch is? Ik ben heel benieuwd en zou het leuk vinden als je het me in een reactie hieronder laat weten.

2 gedachten aan “Training Botanical Beauty: biologische huidverzorging (vlog)”

  1. Wat een leuke video! Ik werk zelf ook met de producten van botanical beauty, maar ben helaas nog niet op training geweest omdat de data niet uitkwamen. Ben wel heel benieuwd naar de training na het zien van je vlog.

    Producten bevallen tot nu toe super!

    Liefs, Sylvia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *