Nationale Nagelstudio Battle 2016 – Vlog

Nationale Nagelstudio Battle

In het weekend van 9 en 10 april vond de Nationale Nagelstudio Battle plaats tijdens de Beautyspot.nl Trade Edition beurs in de Jaarbeurs Utrecht. Ik zat in de jury van deze nagel wedstrijd en neem je in deze vlog mee achter de schermen!

Gaan jullie mee?

In deze video neem ik jullie mee naar de Nationale Nagelstudio Battle (en de beautybeurs! Want ook daar heb ik hele leuke nieuwe dingen ontdekt!). En kijk de vlog zeker even helemaal af, want aan het eind van het weekend werden we door Beautyspot verrast met een bezoek aan de Bodyguard met een exclusief kijkje achter de schermen!

Wat ons opviel

Tijdens het jureren is ons een aantal dingen opgevallen, o.a. dat de bolling van de nagels over het algemeen vrij ver naar achteren lag. Is dit een nieuwe trend? Word het tegenwoordig zo aangeleerd? Mijn jury-collega Saida van Kouwenhoven schreef er voor Beautyspot een leuke blog over.

Nog meer leuks

De nagel wedstrijd vond plaats tijdens de Beautyspot Trade Edtition beurs, dus uiteraard ben ik ook even voor jullie de beurs over geweest. Daar spotte ik o.a. de Spa Capsule, een uniek massage apparaat met water waar je niet nat van word. Ik heb ‘m geprobeerd en in m’n vlog zie je hoe ik dat vond. Ook vond ik op de beurs een hele makkelijke (tenminste zo lijkt het…) manier om acrylnagels te plaatsen, namelijk in een malletje. In de mal styleer je de acryl en deze klik je op de nagel. Kijk de vlog voor mee info!

Wat vind jij?

Ben je ook de Beautyspot Trade Edition geweest? Of misschien heb je wel mee gedaan met de nagel wedstrijd? Dan zou ik het erg leuk vinden als je me hieronder laat weten wat je ervan vond!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *