Nationale Nagelstudio Battle – deelnemers gezocht

nationale nagelstudio battle nagelstudio wedstrijd

Stel je eens voor; jouw nagelstudio de beste van Nederland… Te mooi om waar te zijn? Niet als je meedoet met de Nationale Nagelstudio Battle op 9 en 10 april 2016; de wedstrijd voor nagelstylisten met een eigen nagelstudio!

In het 2e weekend van april (zaterdag 9 en zondag 10 april) vindt de allereerste Nationale Nagelstudio Battle plaats in de Jaarbeurs Utrecht, tijdens de Beautyspot.nl beurs. Dat de beurs een nieuw jasje heeft gekregen wisten we al, maar met deze nagelstudio wedstrijd wordt het voor de nagelstylisten onder ons nog een stukje aantrekkelijker om even naar Utrecht af te reizen! En als je meedoet met de wedstrijd krijg je ook nog eens gratis toegang tot de beurs!

Voor elke nagelstudio

In de Nationale Nagelstudio Battle nemen nagelstudio’s van verschillende niveaus het tegen elkaar op. Dus het maakt niet uit of je nu beginnend nagelstylist bent of dat je al jaren ervaring hebt, in deze nagelstudio wedstrijd zijn er categorieën voor zowel beginners als gevorderden. Als je maar binnen anderhalf uur de mooiste nagels creëert bij jouw model. Hoe deze nagels eruit zien mag je zelf bepalen: french manicure tot een gel polish in 1 kleur.

Winnen!

Samen met collega Saida Kouwenhoven (nailartist en eigenaresse ANROSA Nagelstyling & Manicure) zit ik in de jury van deze wedstrijd. Wij zullen bepalen wie zich de trotse winnaar mag noemen van de Nationale Nagelstudio Battle en naar huis gaat met een verwenarrangement voor 2 personen bij Thermen Bussloo!

Meedoen = meer klanten

Zelf heb ik vorig jaar september met mijn salon mee gedaan aan de Beautysalon Top 100. En… ik ben 6e geworden! En sindsdien heb ik mijn klantenbestand flink zien groeien. Huidige klanten vinden het fijn om te zien dat je je blijft ontwikkelen en krijgen de bevestiging dat ze echt aan het goede adres zijn bij jouw salon. En nieuwe klanten worden alleen maar nieuwsgierig als ze zien dat je mee doet aan zo’n wedstrijd. En als je dan ook nog eens hoog eindigt is het voor een nieuwe klant natuurlijk wel heel verleidelijk om een afspraak te maken.

Inschrijven Nationale Nagelstudio Battle?

Ben je overtuigd? Kijk dan hier voor meer informatie over de Nationale Nagelstudio Battle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *