Beauty Trade Special 2016: VLOG

Beauty Trade Special Den Bosch Brabanthallen

Vorige week maandag was ik uitgenodigd op de Beauty Trade Special in de Brabanthallen in Den Bosch. Het persbureau had zelfs geregeld dat ik, samen met andere journalisten, werd opgehaald met een limousine! In deze video neem ik je mee naar de beurs!

Anders dan anders

Dit jaar is het even iets anders in beautybeurzenland. Al jaren zijn we gewend dat alleen de Jaarbeurs 2x per jaar in het teken staat van alles op het gebied van nagels en beauty. Dit jaar is dat even anders, want het voorjaar telt maar liefst 6 beaursdagen, namelijk in de Jaarbeurs én in de Brabanthallen. Beide in een hele nieuwe opzet. Afgelopen weekend trapte de beurs in Den Bosch af, en dus ging ik er een kijkje voor je nemen!

Beauty Trade Special 2016: mooi & ruim opgezet

Wat me meteen opvalt bij binnenkomst is dat de Beauty Trade Special erg ruim is opgezet. De hele brede gangpaden geven een fijn ruimtelijk gevoel. Maar misschien komt dat ook doordat het maandag is en het vandaag niet heel erg druk is op de beurs. Het iets gedimde licht in de foodlounges geeft een sjieke en gezellige uitstraling.

Weinig nagels

Je kunt duidelijk zien dat deze beurs georganiseerd wordt door de BTP (Beauty Trade Professionals); een leveranciersorganisatie op beautygebied die zich o.a. inzet voor professionalisering van de branche. Bij deze organisatie zitten veel leveranciers aangesloten op het gebied van huidverzorging. Ik had daarom het idee dat er dan ook wat minder op nagelgebied te vinden was. Wel heb ik een superleuk Nederlands merk gevonden met leuke producten voor de verzorging van de handen. A.s. weekend is de beautybeurs in Utrecht. Ik ga er heen (ik ben jurylid op de Nationale Nagelbattle) en ga daar voor jullie kijken welke nieuwtjes op nagelgebied ik tegen kom!

Wat vind jij?

Ben je ook op de beurs in Den Bosch geweest? Ik ben erg benieuwd wat jij ervan vindt. Leuk als je het me laat weten in een reactie onder dit bericht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *