About

Over Nailstohave.nl

Nailstohave.nl verteld je alles over beauty, en dan met name over nagels:

  • achtergrondinformatie
  • trends
  • fashion
  • product reviews
  • tips & tricks
  • reports over (beauty)events
  • DIY ideeën

Maar op Nailstohave.nl vind ook recepten die naast lekker, ook nog eens goed zijn voor je nagels! En als je het leuk vindt zal ik je zelfs af en toe meenemen naar m’n salon voor een kijkje achter de schermen!

Volg Nailstohave.nl ook op Facebook, Instagram, Twitter en YouTube! En als je vragen hebt; stel ze gerust in een van de comments onder het artikel. Algemene vragen kun je altijd stellen via het contactformulier.

Over mij

Ik ben Esther Kalkman en ik ben een echte ‘nagelfanaat’. Het eerste waar ik bij iemand op let zijn de nagels. Je kunt daar zoveel uit aflezen! Naast mijn salon (die inmiddels alweer een jaar 14 bestaat!) run ik deze blog waarin ik je graag mee neem in de mooie wereld van beauty, en dan met name nagels.

“Ik ben altijd met nagels bezig; vakbladen lezen, beurzen bezoeken, en ook volg ik veel nascholingen op nagelgebied. Mijn bevindingen wil ik graag met jou delen!”

Mijn passie voor nagels begon al op m’n 16e, al was ik toen nog een enorme nagelbijter. Van m’n oma kreeg ik destijds een behandeling bij de nagelsalon cadeau. Als nagelbijter heb ik me vaak geschaamd voor m’n nagels, dus na die behandeling ging er een wereld voor me open. Na een paar behandelingen bedacht ik dat ik het misschien zelf ook wel zou kunnen. Maar nagelstyling bleek een vak apart, en dus ging ik een opleiding nagelstyling doen, naast de studie Communicatie die ik toen al volgde.

Het beste van 2 werelden

Naast gediplomeerd nagelstyliste, schoonheidsspecialiste en pedicure ben ik communicatie adviseur. Na mijn studie Communicatie heb ik bij verschillende reclamebureaus gewerkt. Ik vond dit erg leuk om te doen, maar toch bleef het beautyvak aan me trekken, en dus zat ik van 9 tot 5 op kantoor en dan meteen door naar de salon. Inmiddels werk ik alleen in mijn salon. Maar gelukkig komt mijn marketing en communicatie ervaring nog dagelijks van pas bij het runnen van deze blog!

“Nailstohave.nl is voor mij de kers op de taart: mijn communicatie- en marketingervaring combineren met mijn grootste passies: beauty en nagels. Alles komt voor mij samen in deze blog!”

 

 

Reviews & persberichten

Op Nailstohave.nl plaats ik regelmatig reviews en ook ben ik altijd op zoeken naar het laatste nieuws op het gebied van nagels. Heb je een nieuw product of iets wat echt niet op deze blog mag ontbreken? Stuur me dan een (pers)bericht via info@nailstohave.nl. Via dit e-mailadres kun je ook m’n adresgegevens opvragen als je me een product op wil sturen om te reviewen.

Samenwerken?

Op Nailstohave.nl komen bezoekers die alles willen weten over nagels. Is dit ook jouw doelgroep? En wil je samen iets leuks doen om aandacht te genereren voor je merk of bedrijf? Dat kan! Je kunt adverteren op Nailstohave.nl of we kunnen samen een winactie organiseren. Ook ben ik in te huren voor presentaties of promotie-opdrachten. Kortom, er zijn heel veel mogelijkheden. Nieuwsgierig? Stuur dan een mailtje via het contactformulier.

Nailstohave.nl is ook op zoek naar gastbloggers. Interesse? Laat je gegevens achter in het contactformulier en ik neem contact met je op.

BlogSociety

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *