Julia Roberts op blote voeten op rode loper in Cannes!

julia roberts blote voeten cannes

In Cannes is het weer tijd voor het Filmfestival! En dat betekent 11 dagen lang de beste (en mooiste!) actrices op de rode loper. En bij mooie jurken horen vaak palen van hakken. Maar Julia Roberts doet dat dit jaar net even anders…. Ze verscheen op de premiere van de film ‘Money Monster’ op… jawel… blote voeten!

Barefoot

Op het eerste gezicht zag je niets bijzonders aan de verschijning van Julia Roberts, behalve dat ze beeldschoon is natuurlijk en dat er wel een hele mooie vent (a.k.a. George ‘What Else’ Clooney) aan haar zijde liep… Maar toen ze de trap van het filmtheater op liep was ineens duidelijk te zien dat ze geen schoenen droeg. Gelukkig had ze wel haar teennagels gelakt in het zwart.

julia roberts blote voeten rode loper cannes

julia roberts blote voeten filmfestival cannes rode loperNiet voor het eerst

De blote voeten van Julia beleefden op de rode loper geen premiere dit jaar. In 1999 verscheen Julia Roberts ook al blootvoets op de première van Notting Hill. En ook andere actrices gingen haar voor, zoals Cameron Diaz en Zooey Deschanel (bekend van o.a. de fantastische serie New Girl!). Ook Hollywood dames hebben het soms gewoon zwaar met hakken dus…. Ik kan ze geen ongelijk geven!

cameron diaz rode loper blote voeten
Cameron Diaz op de premiere van ‘Charlie’s Angels 2′.
zooey deschanel rode loper blote voeten
Zooey Deschanel op de premiere van ‘The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *